voor jongeren

Hulp is niet stom

Heb je vragen of problemen? Dan ben je het meest geholpen met praktische ingrepen op acute situaties. Maatwerk. Jij bent niet als anderen. Maar je wilt ook duidelijkheid: weten wat er gaat gebeuren, wanneer en waarom. Geen brandjes blussen, maar er achter komen waarom je nu vastliep, waarom je in deze situatie bent gekomen. Je krijgt daarmee de kennis en de know-how om in de toekomst zelf de problemen op te lossen. De sessies vinden plaats bij jou thuis of op kantoor, net waar je voorkeur naar uit gaat. 

Werkwijze en visie

Behandeling persoonlijk en op maat

Sessies in vertrouwde omgeving: bij je thuis of op kantoor

Plan stellen we samen op, zodat het voor jou duidelijk is wat er gaat gebeuren, wanneer en waarom

De behandeling is actiegericht en de focus ligt op het hier en nu

Regelmatig evaluaties, zodat het plan bijgesteld kan worden. Werken vanuit een positieve mindset.

“Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. “

ADHD en Autisme gaat niet vanzelf over. En ja, de behandeling was intensief, maar ik ben achteraf blij dat ik het gedaan heb.Janneke

Heb jij een gameverslaving? Ben jij onzeker, depressief? Ben je door verkeerde “vrienden” in aanraking gekomen met drugs? Heb je iets heel ergs meegemaakt waar je niet meer van los komt (trauma). Ben je soms vreselijk agressief? Heb je ADHD? Eetproblemen? Heb je vragen?

Blijf er niet mee rondlopen.

Zo wordt het van kwaad tot erger.

Hulp vragen is de eerste stap.

Niet gemakkelijk, maar absoluut de moeite waard!

Zullen we kennis maken? 

Vrijblijvend kennismakingsgepsrek boeken? Zo’n gesprek duurt maximaal 1 uur. We brengen in kaart welke factoren van invloed zijn op jouw probleem. Na het gesprek zal een behandelplan worden opgesteld. waarbij je precies weet wat er wanneer gaat gebeuren en waarom.

Wat anderen van de praktijk vinden 

Ik werd altijd gepest. En daarom dacht ik “niemand vindt mij leuk”. Het werd op een gegeven moment zo erg dat ik het huis niet meer uit durfde.  Mijn enige vriendin zei toen: “Beloof me een ding: ga hulp zoeken.”. Nou, dat heb ik gedaan en het leven ziet er een stuk leuker uit.  

Marlies

ADHD

Wat er precies gebeurd is houd ik voor mezelf, maar ik was er kapot van. Ik kreeg nachtmerries en sliep slecht of niet. Ik werd er gek van. Hulp zoeken vond ik stom. Na een zoveelste slechte nacht heb ik toch maar een afspraak gemaakt en nou ja … het gaat nu goed met mij. 

Corina

Trauma

Ik verslaafd aan gamen? Ik wilde het niet horen. Tot mijn vriendin het uitmaakte vanwege dit computeren. Dat was het me niet waard en ik zocht hulp. Gelukkig maar. Ik ben er nu weer vanaf. Ik speel nog wel, maar het beheerst niet meer mijn leven.

Lucas

Gameverslaving

Samenwerken? 

 Goed idee!

06 36 49 70 57

info@kinderenjeugdpsychologe.nl